Maak kennis met Natalie, onze eigen ambassadeur!

Natalie van den Broeck - OKONO ambassador - interview pictureGraag stellen wij u voor aan Natalie van den Broeck: Onze OKONO-ambassadeur.

Ongeveer een jaar geleden maakte ze de sprong naar een keto-levensstijl. Hoe is ze begonnen, hoe houdt ze het vol, maar vooral... hoe ziet haar leven er nu uit?

Lees verder en leer haar kennen!

Neem een kijkje op haar instagram @the.floor.is.carbs

Hoe heb je over keto gehoord? Wat trok je er aan? Was de overstap moeilijk?

"Ik was al heel lang bezig met gezond eten en 'hoe haal ik het beste uit mezelf'. Toen was er een boekenbeurs en zag ik toevallig de kookboeken van Julie Van Den Kerckhove en ik dacht 'Wauw, dat ziet er goed uit! Veel groenten op een originele manier bereid... Perfect'. Toen heb ik me erin verdiept, veel informatie opgezocht en met mensen gepraat die ervaring hadden met keto. En uiteindelijk op 1 januari 'als nieuwjaarsvoornemen' *lacht * Ik besloot te beginnen met de keto-levensstijl."

Is het moeilijk om vol te houden?

"Corona maakte het eigenlijk een beetje makkelijker om bij te blijven. Ik kook veel en ik kan kiezen wat ik wil eten. Normaal word je uitgenodigd voor het avondeten en weet niet iedereen precies wat keto is of dat je het doet, en dat maakt het een beetje moeilijker. Maar tijdens covid-19 waren diners buiten de persoonlijke bubbel niet toegestaan, wat het een stuk gemakkelijker maakte. We eten alleen bij mijn vrienden thuis die weten dat ik keto volg en ze eten met mij mee. Maar ik Ik heb gemerkt dat voorbereiding erg belangrijk is. Als ik een menu niet kan controleren op keto-opties of een lunch kan bereiden om mee te nemen naar mijn werk, vind ik het moeilijker om uit te vinden wat ik moet eten.'

Dit of dat; de keto-editie:

Chilichocolade of witte chocolade?

"Witte chocolade"

Echte friet of keto friet?

"Echte frietjes"

Avocado of gerookte zalm?

"Avocado"

Afhalen of zelf koken?

"Zelf koken"

Op welke manier past OKONO in jouw leven?

"Ik heb OKONO helemaal aan het begin van je bestaan leren kennen. Luka nam contact met me op over een Belgische keto-start-up en ik was enthousiast! Hij betrok me bij smaaktesten en vroeg om wat informatie. Toen, een paar maanden later, vroeg hij mij of ik ambassadeur van het merk wilde worden, waar ik natuurlijk graag 'JA' op zei!"

"OKONO staat voor genieten zonder schuldgevoel en zonder concessies te doen aan smaak. Dat merk je aan elke hap. Qua voedingswaarden zijn de producten perfect uitgewerkt en passen ze dus perfect in de ketogene levensstijl. Ik kan niet stoppen met eten hen!"

Wil je meer lezen over de reis van Natalie? In ons gratis e-book je kunt het volledige interview vinden naast meer informatie, tips en trucs over hoe je de zomer doorkomt tijdens keto. Genieten van!

Zorg ervoor dat je Natalie volgt op instagram @the.floor.is.carbs hier geeft ze veel tips en trucs om je eigen keto-reis te beginnen.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

 • Pit&Pit selecteert OKONO als preferred supplier

  Pit&Pit selecteert OKONO als preferred supplier

  Antwerpen, 1 augustus 2023 - Met trots kondigen we de strategische samenwerking aan tussen Pit&Pit en OKONO. Pit&Pit is de grootste webshop met gezonde voeding in Vlaanderen en Nederland. Vanaf...

  Pit&Pit selecteert OKONO als preferred supplier

  Antwerpen, 1 augustus 2023 - Met trots kondigen we de strategische samenwerking aan tussen Pit&Pit en OKONO. Pit&Pit is de grootste webshop met gezonde voeding in Vlaanderen en Nederland. Vanaf...

 • Matcha fat bombs

  Matcha vetbommen

  Ontdek onze matcha vetbommen. Deze handvol bommen zijn gemaakt met OKONO's witte chocolade, matcha poeder, veenbessen en natuurlijk liefde. Probeer het nu!

  Matcha vetbommen

  Ontdek onze matcha vetbommen. Deze handvol bommen zijn gemaakt met OKONO's witte chocolade, matcha poeder, veenbessen en natuurlijk liefde. Probeer het nu!

 • New Granola Packaging

  Nieuwe Granola Verpakking

  We hebben onze verpakkingen verbeterd! Neem een kijkje om te zien waarom en wat we hebben veranderd aan de verpakking van onze granola.

  Nieuwe Granola Verpakking

  We hebben onze verpakkingen verbeterd! Neem een kijkje om te zien waarom en wat we hebben veranderd aan de verpakking van onze granola.

1 van 3